Menstrual Cup păreri, preț, forum, compoziţie, farmacii, de unde să cumperi?

MENSTRUAL CUP Protecție, încredere, libertate de mișcare, MENSTRUAL CUP Cea mai bună alternativă la tampoane și absorbante. MENSTRUAL CUP Produsele de igienă feminină și infecțiile bacteriene. În cele ce urmează vei afla toate informațiile importante despre acest tratament unic pentru creșterea dimensiunilor penisului, astfel încât să îți poți face o părere cât mai clară despre rezultatele pe care le poți obține înainte de a cumpăra Menstrual Cup.

Pentru a preveni curgerea sangelui in timpul menstruatiei, o femeie foloseste tampoane sanitare. Un tampon sanitar este un tampon absorbant mic pe care femeile si-l pun in timpul menstruatiei. Absorbantul cu banda adeziva se extinde pana la sezut mentinand protectia, daca ciclul menstrual nu este abundent. Pot fi achizitionate tampoane sanitare intr-o mare varietate de dimensiuni, forme si grosimi, care trebuie inlocuite la fiecare cateva ore. Astazi oamenii de stiinta au inventat Menstrual Cup care se introduce in interiorul vaginului, iar sangele se va scurge in vas.

MENSTRUAL CUP

Așadar pentru toate detaliile despre prețul gelului Menstrual Cup în farmaciile din România, părerile reale ale utilizatorilor – vezi poze făcute înainte și după tratament, prospectul produsului, ingredientele active, compoziție, mod de utilizare, contraindicații și forum oficial producător, citește în continuare acest articol.

>> Comanda Menstrual Cup direct de pe site-ul oficial al producatorului la un pret promotional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii <<

Menstrual Cup Ce este – funcționează?

Aceasta este o cupă specială realizată din silicon medical. Se inserează în vagin în timpul menstruației și tot sângele este colectat în acest vas mic. Din moment ce MENSTRUAL CUP nu absoarbe, ca un tampon, sângele menstrual părăsește complet corpul, oferind astfel siguranță și eliminând riscul de infectare a sângelui.

Utilizarea MENSTRUAL CUP nu provoacă probleme de sănătate. Datorită materialului elastic, se inserează și se scoate ușor din vagin, fără a vătăma mucoasa. Nu provoacă disconfort la purtare.

Un alt beneficiu este faptul că această cupă este reutilizabilă. Nu trebuie să cheltui bani în fiecare lună pe produse de igienă, MENSTRUAL CUP poate fi utilizată trei-cinci ani. Este important să cureți cu atenție cupa după utilizare și să o păstrezi în condiții sterile.

Ce substanțe conțin Menstrual Cup? prospect, ingrediente active, compoziție

Menstrual Cup E UN PRODUS 100% NATURAL ȘI PUR DIN PUNCT DE VEDERE ECOLOGIC, Fără substanțe chimice și sintetice! Compoziție unică selectată pentru a obține rezultatul maxim:

Cupa menstruală este realizată din silicon medical, care este hipoalergenic și sigur pentru sănătate. Cupa se inserează în vagin, acoperind cervixul și, spre deosebire de tampoane și absorbante, nu absoarbe fluidul menstrual, ci îl colectează într-un rezervor special.

 • Marginea: Acoperă strâns cervixul, printr-o sucțiune ușoară
 • Material hipoalergenic: Cupa este realizată din silicon medical elastic sau termoplastic
 • Suprafață striată: Împiedică alunecarea la inserarea/ scoaterea cupei
 • Orificiu pentru aer: Asigură fluxul necesar de aer la apăsarea pe peretele cupei în timpul scoaterii. Întrerupe etanșarea prin sucțiune din jurul peretelui vaginal
 • Tijă: Necesară pentru scoaterea cupei
MENSTRUAL CUP 1

Cum se utilizează Menstrual Cup

MENSTRUAL CUP Metoda de aplicare:

 1. PASUL 1 Spală-te pe mâini.
 2. PASUL 2 Pliază-o. Inserează-o. Cupa ar trebui să se desfacă.
 3. PASUL 3 Așază-te într-o poziție confortabilă. Trage ușor de tija cupei în jos, până când reușești să prinzi baza cupei. Strânge ușor baza pentru a întrerupe sucțiunea și scoate-o delicat.
 4. PASUL 4 Spală/ curăță, fierbe cupa înainte de a o utiliza din nou.
MENSTRUAL CUP 2

Efecte adverse Menstrual Cup?

– Menstrual Cup naturiste nu dau reactii adverse si nu au contraindicatii. Restrictie au doar persoanele care prezinta alergie la unul dintre ingredientele produsului.

MENSTRUAL CUP De ce o folosesc femeile atât de rar? Nu e suficient de bună?

– Stereotipuri despre utilizarea cupelor menstruale: Într-adevăr, utilizarea unei cupe menstruale necesită îndemânare. Însă e ca mersul pe bicicletă – e suficient să încerci o dată pentru a ști ce trebuie să faci ulterior. După ce înveți, te vei mira ce simplu e totul.

– Confruntare cu producătorii de absorbante și tampoane de unică folosință: Aceștia nu sunt interesați de popularizarea produselor reutilizabile de igienă feminină, deoarece acestea reprezintă o adevărată amenințare pentru veniturile lor. Astfel, luptă împotriva cupelor menstruale prin toate mijloacele posibile. Ei răspândesc informații false despre cupele menstruale prin mijloacele de informare în masă și instituțiile medicale.

MENSTRUAL CUP 3

Prețul MenstrualCup în România – site producător

Menstrual Cup nu poate fi gasit in farmacii. Poate fi achizitionat de pe site-ul producatorului sau distribuitorului autorizat, completand formularul digital cu numele si numarul de telefon.

Comanda Menstrual Cup direct de pe site-ul oficial al producatorului la un pret promotional redus cu 50%. Pret Menstrual Cup: MenstrualCup Prețul integral: 458 RON – Menstrual Cup Preţ reducere: 229 RON

>> Comanda Menstrual Cup direct de pe site-ul oficial al producatorului la un pret promotional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii <<

CUM FUNCȚIONĂM – Menstrual Cup

 1. Completați o cerere pe un site special creat.
 2. Așteptați apelul operatorului și indicați la ce adresă să fie livrat preparatul.
 3. În 4-7 zile, curierul va livra pachetul.

Feriți-vă de produse contrafăcute! Achiziționați produsul numai de pe acest site. 100% calitate garantată de către producător.

MENSTRUAL CUP 5

Menstrual Cup cum functioneaza  – MenstrualCup efectul este bun sau nu

MENSTRUAL CUP De ce este mai bună decât alte produse pentru igiena feminină?

 • Eficientă din punct de vedere al costului: Nu trebuie să o înlocuiești des. Poate dura zece ani dacă este îngrijită corespunzător. În loc să cheltui lunar bani pe tampoane sau absorbante, poți economisi.
 • Ușor de folosit: Cupa se fixează bine pe pereții vaginului, nu alunecă și nu există scurgeri. Poți juca volei, tenis, poți înota sau să faci exerciții fizice în siguranță.
 • Confortabilă: Spre deosebire de absorbante și tampoane, cupa menstruală îți permite să porți orice haine și lenjerie, chiar și tanga de culoare albă. Poate fi utilizată chiar și atunci când ești complet dezbrăcată.
 • Sigură: Nu au fost detectate cazuri de sindrom de șoc la utilizarea cupei menstruale.
 • Inodoră: Siliconul medical, spre deosebire de materialele fibroase ale tampoanelor și absorbantelor, nu contribuie la dezvoltarea microflorei bacteriene – sursă de mirosuri neplăcute.
 • Igienică: La utilizarea cupelor menstruale în timpul menstruației, femeile au șanse de opt ori mai mici de a contacta infecții sau de a suferi de inflamații, față de produsele obișnuite de igienă.
 • De încredere: O cupă poate absorbi mult mai mult sânge decât un tampon. Poate fi utilizată până la 12 ore continuu.
MENSTRUAL CUP 6

Menstrual Cup recenzii păreri reale  , poze înainte și după, discuții forum

OPINIA SPECIALIȘTILOR DESPRE Menstrual Cup

Menstrual Cup a fost supus studiilor clinice de specialitate. La studiu au participat 406 femei. Pe parcursul studiului, s-au efectuat teste, s-a masurat pH-ul, s-au efectuat examene, insa nu s-au observat modificari semnificative ale procesului de utilizare a cupei menstruale.

Cercetarile au fost efectuate la sapte centre din Statele Unite (clinici private, centre de planificare familiala, clinici universitare). Au fost invitate femei, care folosesc atat contraceptive hormonale, cat si intrauterine.

Au facut un test de urina, au efectuat un examen microbiologic al frotiurilor din vagin, au evaluat flora si au examinat pH-ul vaginului.Dupa o examinare preliminara, femeilor li s-a explicat cum sa foloseasca cupa menstruala. Rezultatele testului au fost urmatoarele:

 • La 81% dintre femei (328 de persoane) dispozitivul a facut fata cu brio.
 • Doar 4,9% (20 de persoane) nu au putut sa introduca cupa nici chiar dupa mai multe incercari.

Femeile participante la experiment au folosit cupe menstruale pentru trei cicluri menstruale, iar in perioada dintre menstruatie, au fost supuse examinarii si cercetarilor.

Studiul efectuat dupa sase luni, nu a evidentiat nicio modificare patologica. In ceea ce priveste comoditatea, doar noua din 406 femei au raportat disconfort in timpul utilizarii cupei menstruale.

MENSTRUAL CUP Studii clinice. Eficiența e confirmată de cifre

Studiul a implicat 520 de voluntare cu vârste între 18 și 55 de ani. Acestea au utilizat cupele menstruale la trei cicluri menstruale. Între menstruații, au fost supuse examinărilor și cercetărilor. Examinarea pelviană (test Pap și colposcopie) realizată după șase luni de la studiu nu a indicat nicio modificare patologică.

Majoritatea participantelor au observat o îmbunătățire a stării lor generale de sănătate (candidoza vaginală și alergiile au dispărut) și a stării psihice legate de nesiguranța și neîncrederea în produsele de igienă intimă. Doar 11 femei din 520 (2%) au indicat disconfort la utilizarea cupei menstruale.

Menstrual Cup — Recenzii păreri de la clienții care l-au încercat

Menstrual Cup pret : Folosesc pret  cupele menstruale de mai bine de cinci ani deja. În acest timp, am observat scurgere doar o dată sau de două ori, dar nu a fost nimic grav. Pentru mine, cupa este o mană cerească. Nu există disconfort, miros neplăcut, nimic! Poți să faci orice dorești. Ar putea exista anumite dificultăți atunci când călătorești, dar te poți adapta cu ușurință. Nu aș renunța niciodată la ea în favoarea absorbantelor și a tampoanelor. Sunt sigură!

Menstrual Cup prospect : O folosesc deja cupele menstruale de un an și sunt foarte mulțumită. O schimb de două ori pe zi – dimineața și seara, acasă. prospect cupele menstruale e mult mai durabilă decât tampoanele și absorbantele.

Menstrual Cup forum: Folosesc cupa forum MENSTRUAL CUP de aproximativ opt ani. Sunt fericită că în sfârșit au început să discute despre cupele menstruale în mass media. Asta pentru că prietenele mele mă considerau o ciudată. Mai mult, acum și ele au decis să o încerce

MENSTRUAL CUP 7

Menstrual Cup pareri: În 14 ani de când am menstruație, m-am obișnuit ca în zilele delicate să-i rog pe cei din jur să verifice dacă nu am pete pe pantaloni și să-mi pun cel mai mare absorbant posibil înainte de somn, să nu port lenjerie frumoasă și să sper că totul va fi bine. pareri Menstrual cup poate rezolva toate problemele menționate mai sus. O recomand. Nu e nimic complicat.

Menstrual Cup medicament: Eu am fost o utilizatoare de tampoane chiar dacă sunt periculoase – sunt mult mai confortabile decât absorbantele, cât despre aplicator, e una dintre cele mai bune invenții ale omenirii. Dar apoi am aflat despre cupă medicament MENSTRUAL CUP Le sperie pe cele care nu au folosit-o niciodată (e greu să-ți imaginezi cum se inserează). Dar, de fapt, e chiar foarte simplu – cel mai important este să citești instrucțiunile. Folosesc cupa menstruală de aproximativ trei ani și sunt foarte mulțumită.

Menstrual Cup recenzii: Am așteptat mult timp această recenzii cupă MENSTRUAL, am cumpărat tot ce se poate găsi în farmacii, apoi o prietenă mi-a spus despre Menstrual Cup. E deosebită, nu e nici prea moale, nici prea tare și e foarte elastică. Se mulează foarte bine după corpul tău. O recomand tuturor.

Întrebări frecvente Menstrual Cup:

Cum poți comanda Menstrual Cup în Brașov – Cluj-Napoca – Târgu Mureș – Iași – Timișoara – Oradea – Craiova – Ploiești – Constanța  – în Bucharest (București) – în România?

Menstrual Cup original pot fi achiziționate exclusiv de pe site-ul oficial al producătorului, prin comandă online, cu plata la livrare Menstrual Cup. În București (București) – în Romania sau în alte orașe precum Brașov – Cluj-Napoca – Târgu Mureș – Iași – Timișoara – Oradea – Craiova – Ploiești – Constanța produsele Menstrual Cup sunt disponibile numai în magazinele online, Nu sunt disponibile în farmacii, pentru a cumpăra produse puteți accesa site-ul web al producătorului.

Cum poți comanda Menstrual Cup Bucharest (București) – în România?

Menstrual Cup original  – Menstrual Cup Bucharest (București) – în Romania pot fi achiziționate exclusiv de pe site-ul oficial al producătorului, prin comandă online, cu plata la livrare Menstrual Cup.

Sunt posibile efectele secundare după administrarea Menstrual Cup?

Reacțiile alergice se pot datora numai intoleranței individuale la componentele produsului.

De unde putem cumpăra Menstrual Cup?

Menstrual Cup este vândut doar aici, pe site-ul oficial al producătorului. Aceasta reduce numărul produselor falsificate.

Menstrual Cup a trecut toate studiile clinice necesare?

Menstrual Cup a fost testat și aprobat de cei mai renumiți nutriționiști din Europa. A primit mai multe certificate de calitate și a fost premiat la conferința anuală de nutriție și imunologie.

Menstrual Cup poate fi administrat cu toate produsele?

Da, Menstrual Cup poate fi administrat fără a schimba preferințele culinare.

De ce Menstrual Cup nu este vândut în farmacii și magazine?

În acest mod, producătorul se apără de produse contrafăcute și comunică direct cu cumpărătorii săi.

Menstrual Cup are produse analogice?

La acest moment, nu există produse analogice Menstrual Cup. Acesta este un remediu natural unic, ce acționează sigur și eficient.

Poate te interesează:

Leave a Reply